Den ultimata norrskens turen

Upplev norrsken på bäst sätt!

Tillbringa kvällen med en av Activities in Abiskos guider för ett oförglömligt fotoäventyr i Abisko!

Denna tur är utformad för personer med alla typer av fysiska förmågor så länge du kan gå maximalt 1 km per riktning under turen. Om du har fysiska problem, vänligen meddela oss i förväg så att vi kan försöka hitta lösningar för det innan turen börjar.

Vad ingår i turen?

  • Digital kamera, stativ, varma kläder, pannlampa och en ryggsäck för att bära din kamera.
  • Varma drycker och ett lättare fika
  • Guidning i minst tre timmar
  • Transport till och från ditt hotell i Abisko. Transport erbjuds även från Björkliden mot en extra kostnad.

Transferinformation:

Transfer till och från turen är gratis från och till alla hotell i Abisko. Gäster som bor i Björkliden kan köpa en t o r resa för 100 kr per person.

Upphämtningstider:

Hotell i Abisko: 19:30 – 19:45 (Vänligen var i lobbyn på ditt hotell kl. 19.30).

Hotell i Björkliden: 19:15.

Om du bor på hotellet där turen startar, vänligen träffa din guide i lobbyn kl 19.45.

Vad händer om jag inte är fotograf?

Du behöver inte vara fotograf för att njuta av denna tur! Vi tror att det bästa minnet för din tid i Abisko är en bild av norrskenet du såg – inte ett vykort med en bild av ett norrsken som du inte såg! Kameran är helt enkelt ett verktyg för att dokumentera allt det roliga du kommer att se under din tur. Vi är övertygade om att du kommer att ha väldigt roligt även om du aldrig har rört vid en kamera tidigare.

Vart ska vi åka?

Activities in Abisko och Lights Over Lapland har tillgång till 15 olika platser som vi kan besöka under turen. Dessa platser är utspridda på en radie av 200 km mellan fjällen nära gränsen till Norge, området i och runt Abisko nationalpark och i vildmarken längs E10:an. De flesta av våra konkurrenter har tillgång till en eller två platser och väldigt få har faktiskt det tillstånd som krävs för att åka till nationalparken med gäster. Vårt team av erfarna proffs kommer att ha ett möte varje dag för att göra en plan för var vi tror att du kommer att ha bästa chansen att se norrskenet. Det är inte ovanligt att de andra företagen i området försöker följa oss eftersom de litar på vår erfarenhet. 🙂