Norrskenstur Abisko – Höst

Letar du efter en norrskenstur i Abisko nu under hösten? Denna norrskensjakt startar från alla hotell i Abisko och Björkliden. Vi börjar med att hämta alla gäster på hotellen. Din guide från Activities in Abisko kommer att titta på vädret och norrskensprognosen och välja det bästa stället för att se norrsken i realtid. Din guide reser upp till 100 km för att hitta en klar himmel och förhoppningsvis även norrsken.

Under höst turen diskuterar vi norrskenet, historien om det omgivande området och du får en lättare förtäring. Boka din tur hos oss och låt vårt team av professionella guider hjälpa dig att få en större chans att se norrsken i Abisko.

Vi har tillgång till många vackra platser i Abisko inklusive, men inte begränsat till följande:

  • Torneträsk strand
  • En vacker hamn nära slutet av Torneträsk
  • Fjällen nära den norska gränsen
  • Björkliden
  • Ett fiskeläger nära Torne älv
  • Och många andra val!

Viktiga detaljer:

Varma kläder är inte inkluderat i turen så det är viktigt att du klär dig varmt med många lager och har varma skor. Om du inte har detta så finns de att hyra till en extra kostnad.

Barn som inte behöver barnstol kan delta i turen. Om ditt barn behöver en barnstol kan de tyvärr inte följa med på turen.

Vi inkluderar inte kameror eller stativ på turen. Du kan hyra en kamera och ett stativ mot en extra avgift och din guide har en grundläggande kunskap men om du vill fokusera mer på fotografering rekommenderar vi att bokar vår tur som heter “Den ultimata norrskens turen”

Tiden för denna tur är ca 4 timmar.

Transportinformation:

Hotell i Abisko: 19.45 – 20.00 (vänligen gå till lobbyn på ditt hotell senast 19.45).

Alla hotell i Björkliden: 19:30.

Kan jag få återbetalning om vi inte ser norrsken?

Norrsken är en del av naturen och kan inte garanteras, återbetalning erbjuds därför inte. Om du vill följa med oss ​​på ytterligare en tur kan det vara möjligt att få en liten rabatt. Förfrågningar om detta ska skickas till activities@abisko.me.

Avbryts resan om vi har dåligt väder?

Nej. Vi avbryter inte turer såvida det inte är säkert att åka på vägen.