Pimpelfiske

Följ med på pimpelfiske i Abisko

Vinterfiska på is med oss!

Följ med på vår populära pimpelfiske i Abisko. Under tidigt på säsongen, innan isförhållandena har stabiliserats vid Torneträsksjön, kommer vi att åka med en minibuss till en mindre sjö i området och gå en kort promenad ut på isen för att sedan njuta av en härlig dag fullt av vinterfiske

Pimpelfiska och få chansen att fånga den legendariska fjällrödingen!

När Torneträsk är säkert att gå på tas du ut på isen med snöskoter för att pimpelfiska. Genom att använda en isborr kommer vi att göra ett hål genom isen, sänka agnet och sedan försöka fånga den legendariska och läckra fjällrödningen. Vi kommer att göra en eld där du kan njuta av en varm dryck samt steka fisken som du har fångat. Du har också tillgång till vår träkoja där du kan värma upp dig framför elden.

Turen börjar kl 09:30 och vi kommer tillbaka kl 11:30. Turen inkluderar varma kläder och varma drycker. Var vid vår startpunkt 15 minuter före planerad starttid. Om du vill vara med på detta äventyr på ett annat datum än de som planerats, skicka ett e-postmeddelande med din förfrågan till aktiviteter@abisko.me.

Att komma hit

Resan börjar vid den lilla röd-vita byggnaden som ligger bekvämt på parkeringsområdet vid Abisko Mountain Lodge. Du kommer att se en Activities in Abisko-skylt strax utanför byggnaden. Det är bara en 30-sekunders promenad från Abisko.net och Abisko Mountain Lodge och cirka fem minuters promenad från Abisko Guesthouse.

Gäster som bor på STF Abisko Mountain Station eller i boende i Björkliden kan boka en transfer för denna aktivitet. Avgångstiderna är ungefärliga.

BoendeUpphämtningAvlämning
Björkliden – Hotell Fjället08:45 12:00
Björkliden – Gammelgården08:45 12:00
STF Abisko Mountain Station09:0011:50

Bokningar av pimpelfiske i sista minuten

Pimpelfiske hos oss kan bokas online fram till 18:00 kvällen innan.

För att boka med kortare varsel, ring +46 (0) 980 330 111.