Besök Ishotellet i Jukkasjärvi


Denna dagsutflykt till ishotellet börjar med att din guide hämtar dig från hotellet. Vi kommer sedan att njuta av en vacker biltur längs med Torneträsk.  Vid ankomsten till Ishotellet ger din guide dig en entrébiljett och visar var du möter Ishotellets professionella team för en guidad visning på Ishotellet som du inte kommer att glömma!

Under din guidade tur som leds av Ishotellets personal får du se all vacker konst, rum, vackra isskulpturer och till och med en isbar och en iskyrka! Efter turen har du lite extra tid att gå till icehotels restaurang där du kan avnjuta en god lunch. Om drycker är mer din grej kan du gå till ishotellet bar och köpa en iskall dryck! Det kommer också att finnas tid att köpa souvenirer på Ishotellets presentbutik så att du kan ta hem ett minne

Bra att veta:

Lunch ingår inte men kan köpas till på plats

Varma kläder tillhandahålls inte  så du måste ha  kläder som håller dig varm i – 5 grader Celsius eftersom det är den konstanta temperaturen inne på ishotellet.

Ishotellet byggs vanligtvis i början av december, men det kan variera beroende på vädret. Med detta sagt ger din tur dig också tillgång till Ishotellet 365, som är en del av Ishotellet som är öppet året runt. Detta innebär att du kommer att ha möjlighet att besöka Ishotellet när som helst under säsongen.

Transportinformation:

Hotell i Abisko: 19.45 – 20.00 (vänligen gå till lobbyn på ditt hotell senast 19.45).

Alla hotell i Björkliden: 19:30.