Morgonvandring i Abisko nationalpark


Vill du njuta av en vandring i den arktiska vildmarken? Låt en av våra professionella guider ta dig på en kort, 2 km guidad vandring i Abisko och upptäck all den skönhet som nationalparken har att erbjuda! Under det här spektakulära vandringen leder din guide dig ner på en vacker stig som slingrar sig längs den natursköna Abisko dalen.

Du vandrar genom en arktisk björkskog, njuter av fantastisk utsikt över Abiskodeltat, förundrar dig över stigande bergstoppar, promenerar längs den otroliga frysta stranden vid Torneträsk och mycket mer. Alla våra guider är välutbildade och kommer att dela med sig av sin djupa kunskap om vilda djur, växtliv, de lokala ursprungsbefolkningarna i regionen och hur det är att bo i Arktis.

Viktiga detaljer:

Varma kläder är inte inkluderat i turen så det är viktigt att du klär dig varmt med många lager och har varma skor. Vandringen tar vanligtvis cirka 1.5 – 2 timmar i ett skönt och avslappnat tempo.

Turen guidas på Engelska då majoriteten av våra turer har många utländska gäster.

Meddela oss gärna innan ifall du har några fysiska begränsningar som kan göra så att det blir svårt för dig att hålla ett jämnt tempo med alla andra.

Transportinformation:

Hotell i Abisko: 09:15 – 09:30 (vänligen gå till lobbyn på ditt hotell senast 09:15).

Alla hotell i Björkliden: 09:00.